Beküldő: Anonymous (nem ellenőrzött) | 2015. 03. 02., h – 17:29

<< Visszatérés az összes ügyhöz

Ügyintéző Szántó-Perge Flóra
Ügyfélfogadás Hétfő 9-12-ig, Szerda 13-17-ig, Péntek 9-12-ig
Elérhetőségek

Telefon: (00 36)(93)386-017

Email: gyamugy@zalakomar.hu

Rövid leírás Települési támogatásként a középfokú és az általános iskola 5-8. évfolyamán tanulói jogviszonnyal rendelkezők részére tanulmányi ösztöndíj támogatást pályázat útján lehet igénybe venni.
Bővebb leírás A támogatások iránti pályázatot a Szociális és Egészségügyi Bizottság írja ki tárgyév június hónapjában. A bizottság a benyújtott pályázatokat tárgyév augusztus 15. napjáig bírálja el a pályázati kiírásban foglaltak alapján. A pályázati kérelmet pályázati adatlapon kell benyújtani tárgyév július 31. napjáig. Pályázati feltétel: - Zalakomár közigazgatási területén bejelentett lakóhely, a kérelem benyújtását megelőző legalább egy évben és életvitelszerű itt tartózkodás; - a középfokú tanulói jogviszonnyal rendelkező gyermek tanulmányi átlaga 4 vagy ezt meghaladja - általános iskola 5-8. évfolyamon tanulói jogviszonnyal rendelkező gyermek tanulmányi átlaga 4,5 vagy ezt meghaladja. A tanulmányi ösztöndíj összege gyermekenként: a) középfokú tanulói jogviszonnyal rendelkezők esetében a tárgyévi tanévben 25.000 Ft, b) az általános iskola 5-8. évfolyamán tanulói jogviszonnyal rendelkezők esetében a tárgyévi tanévben 15.000 Ft. A tanulmányi ösztöndíj összege tárgyév augusztus 31. napjáig kifizetésre kerül.
Letölthető dokumentumok

Felhívás középfokú és az általános iskola 5-8. évfolyamán tanulói jogviszonnyal rendelkező tanulók részére megállapítható ösztöndíjra

Kérelem középfokú és az általános iskola 5-8. évfolyamán tanulói jogviszonnyal rendelkező tanulók támogatására