Tisztelettel köszöntök minden érdeklődőt, látogatót, községünk polgárait Zalakomár Nagyközség weboldalán!

Településünk Zala megye déli részén fekszik, Nagykanizsától 18, Zalakarostól 5 kilométerre. Zalakomár Nagyközség mesterséges úton jött létre 1969-ben, Kiskomárom és Komárváros egyesítésével. A két településrészt a 7-es főút szeli ketté. Településünk történetéről itt olvashat részletesen.

Weboldalunkat elsődlegesen azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a tájékozódást, ügyintézést polgáraink és az ide látogatók számára. Az elektronikus felületen keresztül bepillantást nyerhetnek a község életébe, a képviselő- testület munkájába, intézményeink mindennapjaiba, és nem utolsó sorban olvashatják a Komári Hírmondó aktuális és eddig megjelent számait is. Az önkormányzat munkájának eredményei, feladatainak ismertetése mellett bemutatjuk a helyi látnivalókat, szálláslehetőségeket és a kulturális életet is.

2014. október 12-óta, a választók bizalmát élvezve dolgozom településünkért, mely számomra is megtisztelő. Minden erőmmel azon vagyok, hogy a képviselő- testülettel együtt, legjobb tudásunk szerint dolgozzunk Zalakomáért, hiszen legfőbb feladatunk a község szolgálata. Hiszem, hogy településünk képes a folyamatos megújulásra, változásokra, fejlődésre.

Bízom abban, hogy weboldalunk lapjai között minden idelátogató megtalálja az aktualitásokat, az őt érdeklő híreket, információkat. Kellemes időtöltést kívánok!